anlita en städfirma i Örnsköldsvik till ett billigt pris

Städa hemma – gör det med assistans från städfirmor

Behöver jag verkligen anlita en städfirma? Våra upptagna scheman har gjort det mycket svårt för oss att städa våra hus dagligen. Bortsett från en ytlig röjning så kräver dammande av möblerna, putsning av fönstren, dammsugning och skrubbning av badrummen enormt med tid och energi. Vid sådana tillfällen är en städservice från ett städföretag inte bara en lyx, men nästan en nödvändighet.

Anlita en städfirma för städningen av hemmet

Ditt förhållande till din städfirma kommer att vara långvarigt eftersom du kanske behöver hjälp nästan varje månad. Därför är bättre att anlita en bra och pålitlig firma hellre än att byta från en till en annan när du inte blir nöjd. Men, du måste först veta vissa saker om städfirman och veta tydlig hur de fungerar. Här är några förslag som kan hjälpa dig.

Lyssna alltid efter rekommendationer. Vänner och släkt kan vara till stor hjälp eftersom de kan gå i god för kvalitén av arbetet.

Kolla vilka städfirmor i Örnsköldsvik som listas i telefonkatalogen eller liknande plats då detta kan hjälpa bevisa deras äkthet.

Välj en licensierad städfirma. Det är det säkraste sättet. Hitta en städfirma som är helt lagliga.

Kolla igenom priserna, jämför med dina behov och var smart. Bestäm dig inte direkt för en av de billigaste eftersom det kan visa sig att de inte är så bra som de utger sig för att vara. Om du behöver en intensiv och tuff städning kan du behöva själv ta bort mer än normalt med dessa. Se till att de inkluderar allt skriftligen då det alltid är säkrare att göra upp villkoren och diskutera dina behov i förväg.

Vet vilka produkter de använder. Ibland kan de använda billiga och skadliga kemikalier som substitut för dyra och säkra. Detta kanske inte är värt det i det långa loppet.

Ekovänlig städning

Bortsett från vanliga rengöringsmedel med desinficerande egenskaper samt dammsugare så finns det vissa ekovänliga  städsätt som du kan använda dig av för att hålla ditt hem fritt från damm samt glänsande. Förvara alltid giftiga produkter som poleringsmedel, lackeringsmedel, desinfektionsmedel, syror och klorprodukter på en stängd plats. Märk skåpet med ”giftigt” och se till att hålla barn borta. Leta efter giftfria produkter eller använd sådana som är utspädda till den grad att de anses ofarliga. Använd produkter såsom trasor och sopar som är nedbrytbara istället för de av plast eller skum. Var alltid på alerten. Om du känner lukten av något ovanligt eller ruttet se till att du agerar på en gång och städar upp. Fuktbelastade områden bör torkas och dammas regelbundet för att undvika spridning av infektioner och sjukdomar.

En kombination av ekovänliga städsätt för städningen och assistansen av en bra städfirma kommer få ditt hem skinnande rent så länge du vet om det.